Avaintilaukset

Vain huoneiston osakkeenomistaja tai hänen valtuuttamansa henkilö valtakirjalla voi tehdä lisäavaintilauksen. Vuokralainen tarvitsee avaimia tilatakseen osakkeenomistajalta aina valtakirjan. Valtakirja tulee toimittaa isännöitsijätoimistoon viimeistään tilauksen yhteydessä.

Avaintilausten toimitusajat vaihtelevat avaintyypin mukaan, toimitusaika yleensä on noin viikko. Pikatilauksen toimitusaika n. 3-4 päivää tilauksesta. Myös avainten hinnat vaihtelevat avaintyypistä riippuen, tarkan hinnan voitte varmistaa lukkoliikkeeltä.

Avaimen toimitustavaksi voitte valita joko noudon lukkoliikkeestä tai postiennakon.  Postiennakolla tilattaessa Posti tarvitsee tilaajan henkilötunnuksen, olethan siitä yhteydessä toimistoomme. Voitte tarkistaa taloyhtiösi käyttämän lukkoliikkeen toimistoltamme mikäli valitsette avainten noudon. Avainten noudon yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Sarjoituksen uusimista suositellaan aina avainten kadottua tai avainturvallisuuden muuten heikennyttyä.

Ole sarjoituksesta erikseen yhteydessä toimistoomme.

    Tilaajan yhteystiedot    Taloyhtiön tiedot    Avaimet


    Ilmoita Lisätietoja-kohdassa, jos haluat avaimet postitettavaksi muualle kuin huoneiston osoitteeseen. Postiennakkoa varten olethan vielä yhteydessä toimistoomme.